Мистерии на Царевец

В началото на 13-ти век България е под постоянни външни атаки от латинци и ромеи, същевременно е разкъсвана от вътрешни интриги и поставена под напрежение заради нарастващата активност на богомилите.
Вие ще бъдете въвлечени в приключение, в което трябва да изпълните важна мисия, да да запазите сигурността в царството и… да оцелеете!

   „Мистерии на Царевец” е игра, базирана на исторически събития. Тя включва елементи от класическите тиймбилдинг състезания тип „градски куест”, както и от ролеви игри, познати като RPG – Role play game, в които участниците имат изградени роли, спомагащи за по-дълбоко потапяне в атмосферата на играта.

В „Мистерии на Царевец” действието се развива в началото на 13-ти век, когато България е под постоянни външни атаки от латинци и ромеи, същевременно е разкъсвана от вътрешни интриги и поставена под напрежение заради нарастващата активност на богомилите.    Участниците в играта са въвлечени в приключение, в което трябва да изпълнят важна мисия, да оцелеят и да запазят сигурността в царството.

Следваща игра – 22 март 2020
За събитието и записване – тук